maanantai 24. lokakuuta 2011

Syrecky


Viime päivinä kuvat on jääneet hiukan vähemmälle, koska olen kirjaimellisesti istunut sisällä kämpässä gradua vääntämässä. Ensimmäinen deadline on viikon päästä, ja kuvaaminen on joutunut väistymään gradun tieltä :/

Laitan kuitenkin kuvan päivän piristyksestä joka on tällä kertaa herkullinen juusto. Poimin sen kaupan hyllystä kun se oli kivan näköinen ja sitten kuulin että se sattuikin olemaan kuuluisakin. Maistuu hyvältä ja haisee sitäkin paremmalta! Mulle on tehty suuri numero siitä miten valtavan voimakas haju tässä juustossa on mutta pieninkin juuston ystävä ymmärtää ettei tämä ole vielä mitään. Tätä juustoa tehdään niin perinteisin keinoin vieläkin että se varmaan rikkoo kaikkia nykyajan hygieniastandardeja ja EU yrittää siksi kieltää sen. Toivottavasti ei vielä onnistu, niin hyvää se on!

4 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ihanalta (siis juusto), saadaanko maistiaisia tännekin? :) Ja graduun vielä voimia!! Kuten meijän ope neuvoi meitä huomiseen tenttiin; kriga! :D

    VastaaPoista
  2. I found a Mansikkapaikka substitute, Café Voltaire (voltaire.fi), the owner is a really nice old french gentleman. He has cakes, quiches lorraines and coffee bien sûr!

    Quand est-ce qu'on aura le plaisir de te revoir?

    VastaaPoista
  3. Kiitos Jasmine :)

    Al that's so great that you found a Mansikkapaikka substitute, good job!! I'm coming home in a week! November 2nd. See you then ;)

    VastaaPoista